APART KEUKENS

Dankzij Cavere zijn onze 7 medewerkers 24/7 totaal ontzorgd. De proactieve meetings zorgen ervoor dat mogelijke problemen opgelost zijn nog voor ze zich voordoen. Of het nu gaat over onze clouddiensten zoals telefonie of office 365 of on-premise infrastructuur, de expertise van Cavere bezorgt ons de continuïteit die nodig is om maximaal te focussen op onze groei en kerndiensten.

VOS TOOLS (Vos Poorten, Cop Tools)

Wij kozen bij Cavere het “pre-paid uren”- pakket voor onze ontzorging. Regelmatig overleg met onze accountmanager bij CAVERE zorgt voor continuïteit en vernieuwing. Zo introduceerden zij AWINGU bij ons waardoor al onze cloud- en lokale infrastructuur eenvoudig en steeds toegankelijk zijn voor onze medewerkers

LEXA

In de advocatuur kunnen we ons geen fouten veroorloven. We hebben voortdurend toegang nodig tot de juiste versie van de juiste informatie. Dankzij Cavere beschikken we over het perfecte huwelijk tussen onze Software As a Service, telefonie en de software voor onze sector. Zo zijn we volledig ontzorgd en kan alle aandacht naar onze klanten gaan.

VERHOEVEN

Wanneer je mensen een fijne ervaring wil bezorgen, is het van kapitaal belang dat je over de juiste informatie beschikt. Cavere bracht ons helemaal in de cloud en daar vinden we alle ingrediënten om onze kerntaken met succes te volbrengen zonder zorgen over de ICT.